For nye medlemmer

Kom og vær med

Har du lyst til at være med i koret så kom og mød os i Stavnsholtkirken, så du kan prøve, om det er noget for dig. Der er Åbent Hus for nye sangere i starten af hver sæson, tre mandage i træk i august og januar måned. Du skal ikke til optagelsesprøve for at blive medlem af koret, men det forventes, at du synger rent og vil bruge energi på at møde op til øveaftnerne, lære repertoiret og evt. koreografi.

Hvis du ikke ved, hvilken stemmegruppe, der passer til dig (sopran/alt/tenor), kan vores dygtige dirigent eller pianist hjælpe dig med at finde den rette stemmegruppe, som passer til dig.

 

Vi synger mandag aften i Stavnsholtkirken

Vi synger hver mandag fra kl. 19.00 til 21.30 kun afbrudt af en kaffepause på ca. 15 minutter.

 

Praktiske informationer i øvrigt:

  • Opstilling og nedtagning af musikudstyr er et fælles ansvar, og går på skift mellem stemmegrupperne.

  • Tilmelding til koncerter, workshops og andre koraktiviteter sker ved afkrydsning på en fremlagt liste eller ved tilmelding til en begivenhed på Facebook. For at koret kan optræde optimalt, er det vigtigt, at alle medlemmer prioriterer at deltage i de forskellige kor aktiviteter.

  • Tekster til vores sange, sæsonprogram m.v. sendes ud på mail og det forventes, at du selv skriver sangteksterne ud og øver din stemme. Vi bruger ikke noder, men hvis du har en smartphone kan det anbefales at optage stemmen mens vi øver.

  • For at notere dirigentens guldkorn til de enkelte sange, bedes du medbringe en ’kor-blyant’.

  • Det er meget nyttigt at medbringe en flaske vand, da vi jo arbejder hårdt og bliver tørstige, når vi synger.

  • Kaffepause. Medlemmerne laver på skift kaffe/the i kirkens køkken og medbringer lidt hjemmebag, frugt eller andet ‘godt’ til pausen. Man skriver sig på kaffelisten og hjælpes ad med at stille frem og rydde op, herunder rengøres køkkenet og kaffemaskinen.

  • For ikke at bruge penge på plastkrus, bedes du medbringe kaffekrus eller lignende. Porcelæn eller glas må dog ikke medbringes i kirkerummet.

  • Hvis vejret er meget vådt udenfor, kan du evt. tage et par skiftesko med, som du kan have på i kirkerummet, så vi ikke tager jord og mudder med ind i kirkerummet. Der vil dog være sat plast-overtræks-'futter' frem.

  • Hvis du er på facebook, opfordres du til at anmode om venskab med korets interne facebookgruppe "Farum Gospelkor”. Det er rigtigt hyggeligt med dejlige kommentarer og billeder, som medlemmerne skriver og lægger ud.

  • Hvis du ønsker at holde op i koret, bedes dette venligst meddelt skriftligt, så formand, kasserer m.fl., har styr på, hvem der er medlemmer.