Komponist, musiker og dirigent Hans Christian Jochimsen i front. I baggrunden korsangere.

GOSPELWORKSHOP med
Hans Christian Jochimsen og Linda Andrews

Lørdag den 18. marts 2023 holder Farum Gospel Choir en ægte power-gospelworkshop med selveste Hans Christian Jochimsen og korets egen dirigent, Linda Andrews!

Hans Christian Jochimsen er en af de absolut mest fantastiske og mest anerkendte sangskrivere og dirigenter inden for gospelmusik i Europa. Hans sange, der virkelig formår at være til stor glæde og opmuntring, bliver sunget i hele verden. Det er derfor en kæmpestor glæde for os, at vi nu kan tilbyde denne oplevelse i Farum!

Linda Andrews er sanger, sangskriver og ikke mindst kendt som vinder af den danske udgave af X-factor 2009. Udover at udgive sin egen musik, optræde som solist, både med og uden bandet The L.A.B., så er hun også den top-engagerede og glædesspredende kunstneriske leder og dirigent som står i spidsen for Farum Gospel Choir. 

TID, STED & PRAKTISK INFORMATION:

Sådan kommer du med:
Billetter á kr. 400 betales via mobile pay nr. 2535YU fra den 2. marts 2023. HUSK at skrive dit navn ved betalingen, så vi kan registrere dig på dagen.
Billetprisen dækker deltagelse i workshoppen inkl. 1 lækker sandwich, kaffe og the.

Sidste mulighed for tilmelding og betaling er den 15. marts 2023 (medmindre der er udsolgt før). 
Billetterne sælges efter først-til-mølle princippet, så der kan være hurtigt udsolgt. Vent derfor ikke for længe, hvis du vil sikre dig en plads.

Workshoppen finder sted på Ellegården, Stavnsholtvej 168, 3520 Farum
Mødetid er kl. 09.30, programmet starter kl. 10:00 og der er fælles oprydning bagefter fra kl. 16.00-16.30.
Medbring vandflaske, krus og evt. sodavand til eget brug.

Vi glæder os til at se dig!