Farum Gospel Choir medlemmer

Medlemmer

Bliv kormedlem

Kom og vær med

Har du lyst til at være med i koret så kom og mød op i Stavnsholtkirken når vi holder Åbent Hus, så du kan prøve, om det er noget for dig.

Der er Åbent Hus for nye sangere i starten af hver sæson, normalt to mandage i august og januar måned. Du behøver ikke kunne noder eller have korerfaring, men skal kunne synge rent.

Efter de første øvegange vil vores dirigent udføre en let screening af de nye sangere, her kan du også få hjælp til at finde den rigtige stemmegruppe.

 

Vi synger mandag aften i Stavnsholtkirken.

Vi synger hver mandag fra kl. 19.00 til 21.30 kun afbrudt af en kaffepause på ca. 15 minutter.

Følg os på Facebook

Farum Gospel Choir

1 week 14 hours ago

Har du endnu ikke købt mors dags gave eller skal hun have list ekstra forkælelse så er gaven her: billetto.dk/e/farum-gospel-choir-sommerkoncert-billetter-983114

Farum Gospel Choir

1 week 6 days ago

Hvorfor ikke give din mor, søster, bonus mor eller hvem der står dit hjerte nær, en oplevelse for sjælen?! Der er stadig billetter tilbage på

Farum Gospel Choir

3 weeks 2 days ago

Vi glæder os til en fantastisk koncert kom og få en god start på sommeren Billetter findes her: billetto.dk/e/farum-gospel-choir-sommerkoncert-billetter-983114?utm_source=billetto&utm_medium=billetto&utm_campaign=find&utm_content=3DK&vs=524e46a0-23f7-427f-8b0e-0a63058226e3&fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHcX1VTcoTGZRJsveHVG_h_3hRrqIjM2mPDOM_tzyzRa36JG4m4k9fN-umg_aem_AWLlkRduzZjKKMsNdHECDx7CfklYq0ML8RTXpRwl-UxAiD-IuxzqMBcuU1390TQiKyM #gospelkoncert #sommerkoncert #gospel #gospelmusic #hymnfortheweekend #higherlove

Farum Gospel Choir

3 weeks 2 days ago

Så er billetter til årets sommerkoncert med Farum Gospel Choir i salg. billetto.dk/e/farum-gospel-choir-sommerkoncert-billetter-983114?utm_source=billetto&utm_medium=billetto&utm_campaign=find&utm_content=3DK&vs=2a307608-54f1-43ce-bb05-065670e50d60 Vi glæder os til at se dig 🎶👏

Praktiske informationer & tips

 • Opstilling og nedtagning af musikudstyr er et fælles ansvar, og går på skift mellem stemmegrupperne.

 • Tilmelding til koncerter, workshops og andre koraktiviteter sker ved tilmelding til en begivenhed opslået i vores gruppe på Facebook. Det er derfor vigtigt at du har en facebook-profil og anmoder om at blive optaget i gruppen: “Farum Gospel – medlemmer”.

 • Det er vigtigt, at alle medlemmer prioriterer at deltage i de forskellige kor-aktiviteter, så vi alle er optimalt forberedte, når vi optræder.

 • Tekster til vores sange, sæsonprogram m.v. sendes ud på mail og det forventes, at du selv skriver sangteksterne ud og øver din stemme. Vi bruger ikke noder, men hvis du har en smartphone kan det anbefales at optage stemmen mens vi øver.

 • Det er meget nyttigt at medbringe en flaske vand, da vi jo arbejder hårdt og bliver tørstige, når vi synger.

 • Kaffepause. Medlemmerne laver på skift kaffe/the i kirkens køkken og medbringer lidt hjemmebag, frugt eller andet ‘godt’ til pausen. 

 • Medbring gerne et  krus til eget brug – så sparer vi engangskrus til kaffe og te.
  PS: Porcelæn eller glas må ikke medbringes i selve kirkerummet.

 • Hvis vejret er vådt: Der vil være sat overtræks-‘futter’ frem, men tag gerne et par skiftesko med til eget brug. Så undgår vi at tage jord og mudder med ind i kirkerummet.

 • Tip: For at notere dirigentens guldkorn til de enkelte sange, er det en god idé at medbringe en ’kor-blyant’.  

 • UDMELDING: Hvis du ønsker at holde op i koret, bedes dette venligst meddelt skriftligt, så formand, kasserer m.fl., har styr på, hvem der er medlemmer.