Farum Gospel Choir medlemmer

Medlemmer

Bliv kormedlem

Kom og vær med

Har du lyst til at være med i koret så kom og mød op i Stavnsholtkirken, så du kan prøve, om det er noget for dig.

Der er Åbent Hus for nye sangere i starten af hver sæson, normalt to mandage i august og januar måned. Du behøver ikke kunne noder eller have korerfaring, men skal kunne synge rent.

Efter de første øvegange vil vores dirigent udføre en let screening af de nye sangere, her kan du også få hjælp til at finde den rigtige stemmegruppe.

Vi synger mandag aften i Stavnsholtkirken

Vi synger hver mandag fra kl. 19.00 til 21.30 kun afbrudt af en kaffepause på ca. 15 minutter.

Følg os på Facebook

Farum Gospel Choir

2 weeks 2 days ago

Vi takker for en fantastisk oplevelse Linda Andrews og Anders Blichfeldt

Farum Gospel Choir

2 weeks 3 days ago

Vi fortsætter legen 🎅🌟

Farum Gospel Choir

2 weeks 5 days ago

Så er der under 3 uger til vores julekoncert og vi glæder os. Vi skal dog lige informere om, at man fra d. 12/11 har

Farum Gospel Choir

2 weeks 6 days ago

Nå, er I klar til denne? 🎄 Skriv i kommentar hvis du kan gætte sangen. #gospelmusic #julekoncert #julequiz #gætteleg #emojichallenge #julesang

Praktiske informationer

  • Opstilling og nedtagning af musikudstyr er et fælles ansvar, og går på skift mellem stemmegrupperne.

  • Tilmelding til koncerter, workshops og andre koraktiviteter sker ved afkrydsning på en fremlagt liste eller ved tilmelding til en begivenhed på Facebook. For at koret kan optræde optimalt, er det vigtigt, at alle medlemmer prioriterer at deltage i de forskellige kor aktiviteter.

  • Tekster til vores sange, sæsonprogram m.v. sendes ud på mail og det forventes, at du selv skriver sangteksterne ud og øver din stemme. Vi bruger ikke noder, men hvis du har en smartphone kan det anbefales at optage stemmen mens vi øver.

  • For at notere dirigentens guldkorn til de enkelte sange, bedes du medbringe en ’kor-blyant’.

  • Det er meget nyttigt at medbringe en flaske vand, da vi jo arbejder hårdt og bliver tørstige, når vi synger.

  • Kaffepause. Medlemmerne laver på skift kaffe/the i kirkens køkken og medbringer lidt hjemmebag, frugt eller andet ‘godt’ til pausen. Man skriver sig på kaffelisten og hjælpes ad med at stille frem og rydde op, herunder rengøres køkkenet og kaffemaskinen.

  • For ikke at bruge penge på plastkrus, bedes du medbringe kaffekrus eller lignende. Porcelæn eller glas må dog ikke medbringes i kirkerummet.

  • Hvis vejret er meget vådt udenfor, kan du evt. tage et par skiftesko med, som du kan have på i kirkerummet, så vi ikke tager jord og mudder med ind i kirkerummet. Der vil dog være sat plast-overtræks-‘futter’ frem.

  • Hvis du er på facebook, opfordres du til at anmode om venskab med korets interne facebookgruppeFarum Gospel – medlemmer”. Det er rigtigt hyggeligt med dejlige kommentarer og billeder, som medlemmerne skriver og lægger ud.

  • Hvis du ønsker at holde op i koret, bedes dette venligst meddelt skriftligt, så formand, kasserer m.fl., har styr på, hvem der er medlemmer.