Julekoncert 6. december 2021

Mandag den 6. december kl. 19:30 fylder vi Stavnsholtkirken med ægte gospel-julestemning.

Det sker under ledelse af vores faste dirigent og solist Linda Andrews der vil få det bedste ud af os og vores egne solister. Og så får vi selskab af percussionisten Rune Harder Olesen og saxofonisten Benjamin Koppel, der endnu engang har fundet tid i sin travle julekalender til at optræde med os i Farum.

Ny Pianist
Ved årets julekoncert medvirker også vores nye faste pianist: Kristof Jan Jasik. Han er en særdeles efterspurgt og erfaren gospelpianist, en dreven producer og jazzmusiker med flere udgivelser og musikalske sammenhænge på CV’et. Selvom Kristof er ”ny” i Farum kender han allerede både Linda Andrews og Farum Gospel Choir temmelig godt. Han har nemlig samarbejdet med Linda gennem mange år og også akkompagneret Farum Gospel Choir ved flere lejligheder. Vi var derfor rigtig glade, da Kristof havde mulighed for at træde til og overtage tangenterne efter vores tidligere pianist gennem mange år, Anders Mortensen.

Julestemning med festlig gospel
Traditionen tro vil repertoiret til julekoncerten byde på både kendte julegospel-klassikere som ”Jesus, What a Wonderful Child”, ”Joy” og ”Oh, Holy Night”. Der vil både være festlige og inderlige sange. Nogle af de elskede danske julesalmer og engelske christmas carols kan også snige sig ind – og så kommer der måske nogle overraskelser fra en af sidste års nye juleudgivelser, nemlig Linda Andrews’ album ”Merry Christmas”. Der var jo en jul i 2020, selvom alle koncerter var aflyst…

Der er med andre ord lagt op til en aften med masser af julestemning – præcis, som en rigtig julekoncert skal være.

Sådan kommer du med:
Billetsalget åbnede den 4. november kl. 16 på billetto.dk – søg på farumgospel. Vent ikke for længe, for der plejer at være rift om billetterne.