Så er billetterne sluppet løs...

Sommerkoncert med Farum Gospel Choir mandag den 3. juni 

Vi fejrer 15 år med gospel i Farum 
Når Farum Gospel Choir giver sommerkoncert mandag den 3. juni kan koret samtidig fejre, at det i år er 15 år siden, koret startede op i de gamle præstegårdslænger ved Farum Kirke. Det skete i 2009 på initiativ fra daværende sognepræst Finn Christian Andersen. 
Korets første dirigent var Henrik Walter og pianist Anna Bard sad bag tangenterne. Det blev hurtigt en succes og koret voksede allerede efter få uger ud af rammerne ved den gamle kirke og rykkede til Stavnsholtkirken. Her var der bedre plads til de efterhånden rigtig mange sangere. Da koret var størst, havde det flere end 120 glade gospelsangere.
Siden 2015 har korets kunstneriske ledelse været varetaget af sangerinde og vocal coach med mere Linda Andrews. Under hendes inspirerende ledelse har koret udviklet sig musikalsk til et niveau, der har øget efterspørgslen på korets medvirken også ved professionelle arrangementer og koncerter. 
I dag er vi igen oppe omkring de 100 medlemmer af koret, som kommer fra ikke bare Farum og Værløse, men også fra blandt andet Allerød, Slangerup, Frederikssund, Hillerød, Birkerød, Roskilde, Helsingør og København. Vi mødes og øver stadig hver mandag i Stavnsholtkirken. Bag tangenterne har vi i dag pianist Kristof Jan Jasik, som også vil være på plads ved sommerkoncerten.
Hele koret med Linda og Kristof glæder sig til at fejre ikke bare de 15 år med gospel i Farum, men også sommeren, kærligheden, håbet og glæden.
Velkommen!
 

Billetter kan købes fra den 24. april. 

Find dem her: billetto.dk
(Vent ikke for længe, de plejer at blive hurtigt udsolgt.)
 

SOMMERKONCERT MED FARUM GOSPEL CHOIR

Dato: Mandag den 3. juni 2024.
Tidspunkt: 19:30 (kom i god tid, dørene åbnes kl. 19:00)
Adresse: Stavnsholtkirken, Stavnsholtvej 25, 3520 Farum
Billetter: Billetto.dk